Címkék: 3.7 v-os lítium-polimer akkumulátor, Lítium-polimer akkumulátor, Polimer akkumulátor, Olcsó 3.7 v-os lítium-polimer akkumulátor, Magas Minőségű lítium-polimer akkumulátor, Kína polimer akkumulátor Szállítók.

Ft1 546 Ft1 858
 • Készleten
 • k856


 • Csomag: Igen
 • Akkumulátor Tulajdonságok: Eredeti
 • Modell Száma: 073048
 • Az újratölthető: Igen
 • Használat: MP3 / MP4 Lejátszó
 • Szolgáltatás: Bolt Garancia
 • Márka Név: Liter energia akkumulátor
 • Típus: Li-polimer

Hello ha nem találod a boltban keresett elem méret akarsz,

Kérjük, lépjen kapcsolatba velem, mi ad neked ajánlani, vagy egyéni neked!

Fogjuk használni, hogy a legjobb szolgáltatást a legjobb minőség kell!

Várom, hogy az együttműködés veled!

Szép napot! Köszönöm.

Modell: 703048

Kapacitás : 1100MAH

Feszültség: 3,7 V

Méretek: Szélesség Vastagság 7MM 48MM hossza 30MM

Egy , MP3, lítium akkumulátor élettartama

Mint a lítium akkumulátor, mobiltelefon , MP3, beépített lítium akkumulátor élettartama általában mély felelős mélykisülés körülbelül 300-500-szor ( GB ) , amely körülbelül egy-két év használat után , játék ideje jelentősen csökken , vagy akár teljesen képtelen boot segítségével, akkor cserélje ki az akkumulátort, mielőtt használja. Szinte minden, a márkás számítógépek, mert nem szolgáltatás , annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket, ami a telepített termék használata B-sejt ( gyári hibás termékek , hibás , jó minőségű termékek ) , az akkumulátor teljesítménye lehet, hogy három hónap után az általános használata a lineáris csepp a rövidebb élettartam .

Két , MP3 lítium Időtartama

Játékidő, valamint az akkumulátor kapacitása a méret a gép \\\\\\\\\\\\\\'energia-felhasználás , a nagyobb, a több általános képernyő fogyasztás , az akkumulátor is nagyobb . MP3 kapacitású lítium akkumulátor 1.2 -hüvelykes képernyőn a következő általános 150 - 300mAh, miután egy teljes feltöltéssel körülbelül 8 óra lejátszási idő kapacitású lítium elem , a 1,5 - 1,8 hüvelykes képernyő MP3 általában 300 - 1000mAh, 2,5 hüvelykes képernyő MP4 akkumulátor kapacitása körülbelül 1800mAh. hodge a gép, mert nem szolgáltatás, annak érdekében, hogy csökkentse a költségeket, amikor a telepített be egy elemet a B osztály ( gyári hibás termékek , hibás , minőségű termék ) , általában kisebb kapacitású, mint egy termék 20% - át , a lejátszási idő nem lehet rövidebb.

Harmadik, hogyan kell megítélni a fényképezőgép akkumulátor-problémák ?

Ha a Bluetooth eszköz már a következő MP3 jelenség , a tervek szerint, hogy a probléma az hogy az akkumulátor , a csere :

1 , a felhasználás több, mint egy év játék ( készenléti ) idő jóval rövidebb, (3 óra ) , az akkumulátor kapacitása csökken élet .

2 , nem boot , vagy a hatalom : akkumulátor belső rövidzárlat, vagy rossz minőségű a hajam felrobbantani, vagy ellenállása nagyobb , az akkumulátor nem .

3 a lejátszás rosszabb : az akkumulátor belső ellenállása megnő , a kimeneti feszültség túl alacsony .

4 , nem tudja lejátszani : akkumulátor védelmi áramkör gyűrű, vagy gyűrűk , akkumulátor hiba .

Megjegyzés : MP3, ha a start normális, később kiderült, hogy van egy hibája , ez több, mint 90 % - a az akkumulátor okoz az esélye, hogy más elektronikus alkatrészek a kisebb gyűrű , amíg az akkumulátor fogyóeszköz , egyenetlen minősége , valamint a töltő kimeneti feszültség általában magasabb , a nyomás nem korlátozott dedikált lítium (4.2 V) függvény támaszkodik teljesen az akkumulátort vonal védelem , könnyen sérült . MP3 értékes, mert oka van, hogy nem használja egy kis akkumulátor nagyon-nagyon rossz a hangulat !

Negyedik, honnan tudod, hogy a gép \\\\\\\\\\\\\\'s akkumulátor modell ?

1, nyissa ki a gép : bátran nyissa ki a készülék , MP3 belseje nagyon egyszerű , ne aggódj, ez a készülék károsodását . Gondosan ellenőrizze, hogy a gép látni, hogy a csavart , ott meg lehet nyitni egy kis csavarhúzót , a lakhatás általában nem kötött, vagy snap csat , majd egy hét után egy késsel a varrás mentén lehet piszkálni, vagy karcolás Alice nyitott gondosan, általában nem sérült kagyló , a gombok, illetve más a figyelmet .

2 , látni fogja megnyitása után az akkumulátort, ha az akkumulátor silver , akkor a lítium-polimer akkumulátor , kívül műanyag fólia csomagolás , ha más színek acél-vagy alumínium-lítium elem , a bőr, PVC, műanyag fel , a több kék , hanem fekete.

3 lásd: Akkumulátor Típus: Akkumulátor permetezni egy általános modell ( sőt képviselt akkumulátor méret ) , rögzített alatt a fenti szavakat lehet, ha nem egy uralkodó, a hosszú - nagylelkű rekord.

Ötödik, hogyan kell vásárolni a szükséges akkumulátor?

Először szerelje szét a készüléket, hogy lásd: az akkumulátor ( szétbont a saját bontás , javítás technikusok nem fogja megtalálni a split ) , a legtöbb elemek vannak jelölve a modell , sőt, az akkumulátor típusának magas ( vastag ) , szélesség, hosszúság , vannak olyan típusok az alábbi táblázatban a modell , ha nem , akkor lépjen kapcsolatba az étterembe menni . Ha még mindig kevesebb , akkor használjon egy hasonló modell , amely hasonló egy kis pont , például 552 030 , nem a táblázatban , a rendelkezésre 052,030 , de a magasság ( vastagság ) kis 0.5 , egy darab vastag papír 0.5 darab fel töltve fel a gép, hogy megakadályozzák remegett, mint a gép tér , hasonló az ellentétes megtalálható egy kicsit nagy . Ha az akkumulátort nem a modell , vagy nem látják , egyszerű, egy vonalzóval, hogy az intézkedés a hosszúság, szélesség , magasság , majd a táblázat szerint a fenti módszert kell találni a hasonló kapacitás méret nem tekinthető képes elkísérte az útra. Inkább kisebb , nem szuper , mert ha a nagy nincs telepítve, szállítási jelentkezett drágább, mint az akkumulátor is . Más kérdés, hogy egy kis számú, a gép nem használt lítium akkumulátor feszültség nem 3.7 (3.6) V lehet 1.2 V vagy 2,4 V , lépjen kapcsolatba a tulajdonossal .


 • Csomag Súlya: 0.3kg (0.66lb.)
 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Soina Elizaveta
2018-01-27
5/5
ok..

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek